Ravintolan aukioloajat

Lounas 10:15-13:00    

Päivän lounas

Finbeef elikkäs riistakäristys koskenlaskijalla pyöristettynä
Paahdettua kananrintaa ja valkosipulivoita
Mustaa makkaraa ja puolukkaa
Pinaatti-cheddaromeletti
Perunamuusi
Paahdetut tuoreet kasvikset

Yhteystiedot

Lounasravintola MACHii Ansatie 5, 01740 Vantaa
Puh. 040-3531944
machii(a)fuudii.fi

Fuudii Oy
y-tunnus 2472504-9
Mika Kenkimäki
050-5922338

Uutiset

14.12.2014Hinnan muutokset 2015Lue lisää »7.11.2013Pohjalaisuudenpäivä 14.11 rav. MACHii:ssaLue lisää »5.11.2013KOKIN VINKKI ÄIDEILLE !!!Lue lisää »

Keskustelu

SannaKesäkurpitsa-Fetapihvit! NAAAAAMMMMMM!20.4.2017 12:22
En ole koskaan syönyt parempaa kasvispihviä kuin nuo Kesäkurpitsa-fetepihvit tänään! Älyttömän hyviä ! Miten ne oli oikein tehty vai onko resepti salaisuus? =)

Notch JohnsonRe: Kesäkurpitsa-Fetapihvit! NAAAAAMMMMMM!21.4.2017 11:03
Saa kertoa reseptin, kiitos!

i,kRe: Kesäkurpitsa-Fetapihvit! NAAAAAMMMMMM!26.1.2018 4:20
Suora heinä tukusta ei oma tekoisia ;)
löisin itä tänään!

karvanaamaRe: Kesäkurpitsa-Fetapihvit! NAAAAAMMMMMM!26.1.2018 12:43
Mitä Löisit tänää?Idässä? En ymmärrä?!!?!??!?! Heiniä ei ole löytyny (viranomaiset kieltävät heinät pöydässä) kirjoita seuraavan kerran suomeksi ymmärrän paremmin!!! Terveisin, Karvanaama keittiöstä

Yrittäjä se ei niin karvanen naamaRe: Kesäkurpitsa-Fetapihvit! NAAAAAMMMMMM!28.1.2018 21:43
Kiitos palautteesta Sanna ja Notch. ei meillä valitettavasti ole mitään tarkkoja reseptejä. me maistellaan, maustellaan ja paistellaan, ja sit vielä kerran maistellaan. mut perusresepti, kesäkurpitsaa raasteena, oikeaa fetaa, kananmunaa, tilliä, minttua, vehnäjauhoja, pippuri ja suola. Paistopinta pannulla ja loppukypsennys uunissa.

Sitten sinulle i,k (mikä ikinä nimesi onkaan) pahoittelen meidän kokin "karvanaama keittiöstä" tunteen purkausta, koska olihan hän ne pihvit itse tehnyt. Me kyllä huomioimme sinunkin mielipiteesi niinkuin huomioimme sinun visiittisi ravintolassamme sinä päivänä. ei ollut vaikea huomata kun meillä ei ole käynyt kolmeen vuoteen asiakkaita jotka haluavat vain katsella ruokaa, niinkuin sinä teit. Hämäännyit varmaan, koska näkemäsi kesäkurpitsapihvit olivat tasakokoisia niin luulit niitä valmisruoiksi. Me nyt vaan osataan paistaa tasakokoisia kasvispihvejä. (kutsutaan ammattitaidoksi)
Heinon "heinä" tukusta ei nyt vaan löydy moista tuotetta, em. raaka-aineet tosin loytyy kylmiöistä. Eli suomeksi pysy siellä pizza express & lunch ravintolassasi äläkä tule tollasta paskaa työntään tänne sivuille 4:20 yöllä.
Tervetuloa ravintolaamme myös syömään.

asiakaspalveluasiakaspalvelu12.2.2018 10:30
Asiakaspalvelu työssä luulisi olevan tärkeää hyvät käytöstavat ja se miten puhuu asiakkaille ja muille kanssa ihmisille niin kasvotusten kuin netissä.

Ei ole kohteliasta lähteä haukkumaan ketään, ihmisten ulkonäön tms. perusteella ravintolan palaute sivulla.

Jokainen yrittäjä ja ravintola tekee tyylillään ja oman konseptinsa mukaisesti, makuja on monia, kaikkia ei kaikki ruoka voi miellyttää. Tästä onkin hyvä että jokainen myös voi sitten valita ruoka paikkansa, ruoan että sen hyvän ja ystävällisen asiakaspalvelun perusteella :)

Suotavaa myös olisi, että kukaan ei vedä muiden yrityksiä tänne keskusteluihinne.

asiakaspalveluasiakaspalvelu12.2.2018 11:03
Voisi olla myös ihan fiksua poistaa nuo yllä olevat viestit, menee keskustelu ohi aiheesta kasvispihvit.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: